tirsdag den 18. oktober 2016

Mug Rug specielt til the drikkere

For noget tid siden så jeg et sted en liste med forkortelser inden for Patchwork. Jeg kan desværre ikke finde den nu, der var ellers en jeg faldt for, den betød( frit oversat) Stadig i posen fra butikken.
Dette lille projekt var netop sådan et, jeg kiggede egentlig efter noget andet og faldt så over 3 FQ i en pose som jeg købte i Patchwork hulen i forsommeren. Dem fik jeg lyst til at bruge, så da jeg efter lidt leden havde fundet tegningen med mønstret ar det jo bare at komme i gang.
Jeg ved ikke hvor mange jeg havde tænkt at lave, men havde pludselig skåret stof til 16 stk. så det blev nærmest til en hel bunke "Te-pose" Mug Rugs
Kender I til det med at have stoffer ligge i butiksposerne, eller hvad gør I ??

3 kommentarer:

 1. De er rigtig søde.
  Det er jo ikke lige første gang, du kom til at lave flere end du i første omgang havde tænkt dig;-D. Jeg tænker bare på alle de Mrs. Perkins, du har syet. Jeg beundre din energi :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er dine mug rugs dog søde. Jeg har også dette stof - havde faktisk helt glemt det - og jeg har også købt det hos PATCHWORK HULEN - for øvrigt en hyggelig butik. Når jeg får tid, så vil jeg også sy nogle. Du har da en vældig energi og når meget. Godt gået/syet Gitte.

  SvarSlet
 3. Ja ja, det kender vi da godt til:-) hvor er de søde

  SvarSlet

Tak fordi du har lyst til at kommentere mit indlæg, det er rart at læse dem.