fredag den 14. oktober 2016

En UFO er blevet færdig

Hvornår jeg startede på dette tæppe ved jeg ikke præcist, men et tilbage blik på bloggen viste mig at jeg købte stofferne i marts 2013.
For nogle uger siden kom det igen frem fra skabet, der manglede ikke meget på toppen, og jeg havde på en eller anden måde fået besluttet hvordan jeg skulle komme videre.
Så efter lørdagens indkøb var jeg klar til at lave sandwich og starte quiltningen.
Hvordan det skulle quiltes, vidste jeg præcist, for lysten til at sy tumblingbloks, fik jeg på en Kaffe Fasset udstilling i Silkeborg, hvor jeg faldt for netop quiltningen på et tæppe med tumblingbloks.
Jeg har vidst nævnt det før, når først lukkekanten er kommet på, kan jeg næsten ikke lade sytøjet ligge, afslutningen er jo så tæt på......mon jeg er det man kalder " en afslutter" , ikke fordi jeg oplever at mangle ideer, men man kan måske også være en god blanding :o)

 Når der skal tages billeder hjælper både mand og hund gerne.


For at udnytte ( og komme af med de fleste af repro-stofferne) blev de også anvendt til bagsiden, her ses quiltningen vist også bedre på billederne.

4 kommentarer:

 1. Hvor er det blevet superflot, kan rigtig godt li' farverne og det ser godt ud med den brede kant. Quiltingen er et kapitel for sig, det passer rigtig flot til mønsteret, men sikke et kæmpe arbejde!
  Jeg elsker også lukkekanter, men mest fordi jeg så endelig har fået noget færdigt ;-)

  SvarSlet
 2. Hej Gitte. Hvor er det blevet fint. Var det ikke ifbm et af mine "Håndsyningsklubben" kurser at du gik i gang med at sy disse Tumbling Blocks? Uanset så er det blevet rigtig fint. Tak for sidst :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helene
   Selv tak, det var et spændende foredrag.
   Jeg har ikke gået i håndsyningsklubben, men det kan jo godt have været på samme tid alligevel. Papperne har jeg ihvertfald købt hos dig. Kanten er købt som boltend senere.

   Slet
 3. Hej Gitte. Hvor er det et fantastisk tæppe. Skønne farver og mega flot quilting. Dejligt, du fandt det frem, og at du så blev så hurtigt færdig.

  SvarSlet

Tak fordi du har lyst til at kommentere mit indlæg, det er rart at læse dem.