søndag den 4. marts 2018

Efterskoletæppe

Næste skoleår skal Agnes afsted på efterskole, så hun har været i gang med at designe sit efterskoletæppe.
I går kørte vi en tur til Bøgelund, da Agnes vidste at hun ville kunne finde en del af de stoffer hun gerne vil have her.
Vi fik en god pose med derfra, og jeg besluttede hurtigt at jeg ikke kunne købe 1/2 meter af de forskellige stoffer, som jeg ellers har for vane. Vi nøjes med 15 cm. eller FQ og så selvfølgelig meget af baggrunds stoffet.
I dag har vi så stået på hovedet i lageret og fundet det der kan bruges og passer ind, efterfølgende kunne der så påbegyndes en indkøbsseddel til Quilt rally syd.

Hvordan køber du som regl stof? I FQ eller hele bredden og hvor meget ?

2 kommentarer:

  1. Det bliver et spændende projekt - skønne farver, I har købt. Jeg veksler mellem 25-30 cm eller en FQ. Ofte synes jeg, at jeg får mest ud af at købe mellem 20 - 30 cm, men det kommer jo an på mønsteret.

    SvarSlet
  2. Det glæder jeg mig altså til at se, sikken masse skønne farver I har valgt.
    Når jeg køber stof har det tidligere været FQ, men nu får jeg mest købt halve meter. Tænker lidt at hvis jeg ikke vil ofre pengene på en halv meter, er det fordi jeg alligevel ikke får det brugt og så lader jeg være med at købe. Men det er de stoffer som jeg ikke umiddelbart har et projekt til. Har jeg et konkret projekt at købe ind til, køber jeg kun en lille smule ekstra end det jeg ved der skal bruges.
    Men der ligger et stort lager af stof på mit syværelse, så i øjeblikket forsøger jeg slet ikke at købe noget nyt stof...

    SvarSlet

Tak fordi du har lyst til at kommentere mit indlæg, det er rart at læse dem.