lørdag den 22. november 2014

Lidt simpel hverdags glæde

Jeg ved jo at flere synes at nogle dækkeservietter næste er for fine til at blive brugt, men for mig er der kun glæde i sindet når jeg som i går er ved at dække bord til gæster og har dette syn på bordet et øjeblik:
Samme dejlige syn fik jeg jo så nu til morgen hvor de stadig ligger på bordet ;o))

8 kommentarer:

 1. Hvor er det et smukt bord. Jeg tror, at mine engang skal ende på samme måde. Ellers skal det blive et slumre tæppe. Vi har ikke plads på vor vægge. Kan godt forstå, at du nyder det.

  SvarSlet
 2. hej Gitte,
  det ser rigtig godt ud og med de fine dækkeservietter bliver et almindeligt hverdagsmåltid til en lille fest. Når det er sagt, så bliver mine mænd herhjemme stresset når jeg lægger nye dækkeservietter på bordet, for ingen vil være den der først spilder på dem ;-) For at undgå det, skynder de sig at vende dem om når vi skal spise ;-))

  quilteglade hilsner
  Angelika

  SvarSlet
 3. Måske kan det få gæsterne og andre til at spise pænt og nyde maden i langsomme mundfulde i ren frygt for at spilde sovs eller andet fedtet stads på de meget flotte dækkeservietter. Jeg er vildt imponeret over dine evner til at skabe små fine detaljer. Der er så meget at kigge på, når man ser de flotte huse!

  SvarSlet
 4. Jamen, det ser da også hammer godt ud. Det ville jeg også nyde. Bare de ikke spildte :-)

  SvarSlet
 5. Det er dejligt, når tingene bliver brugt og værdsat. Om det så er af os selv eller andre. Rigtig fine dækkeservietter.

  SvarSlet
 6. Hvor ser de bare flotte ud på dit bord
  Hanne

  SvarSlet
 7. Der ser bare super godt ud.

  SvarSlet
 8. Rigtig fint bord med dine dækkeservietter. Jeg nyder også at se mine ting brugt. Og ja, selvfølgelig kan man spilde på den, men heller det end de ligger ubrugt :-)

  SvarSlet

Tak fordi du har lyst til at kommentere mit indlæg, det er rart at læse dem.