søndag den 25. august 2013

Kom du til DPF´s Træf i Herning ??

Jeg gjorde, og jeg havde en rigtig dejlig dag sammen med min mellemste datter Esther, og så alle de dejlige kvindemennesker vi stødte på i Herning.
Tak til foreningen, de der udstillede færdige projekter og til alle butikkerne. Det er så dejligt med dette tilbagevendende arrangement, hvor jeg altid oplever at blive fyldt med inspiration og lyst til at komme hjem og sy.
Om jeg købte noget ?? tja lidt blev det da til ;o)
På vejen hjem var jeg sammen med Pia, forbi hobbyforretningen i Hammerum, det føjede nogle meter til mit stof indkøb.
Vel hjemme igen var spørgsmålet så bare, hvad skal jeg kaste mig over ?? eller skal jeg være snusfornuftig og fortsætte på noget af det der er i gang ??

I kender mig, jeg er ikke snusfornuftig, og begyndte selvfølgelig at skære i de nyindkøbte ting, men nåede ikke symaskinen i går......så til morgen kaldte den ret tidligt, det stof ville gerne syes sammen, og det blev det så. Nu er der limet og mangler bare lidt quiltning + lukkekanter...billeder følger når jeg er færdig ;o))

3 kommentarer:

 1. Hold da op, du har da været på stor indkøb kan jeg se, og endda fået noget af det fine stof med Macarons på,det var udsolgt da jeg kom til hendes stand...øv
  Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det første stykke stof jeg købte, vi startede i den ende af butikkerne efter at have set udstillingen ;o)

   Slet
 2. Ja, selvfølgelig, det er et must.
  Hilsen fra en navnesøster til din mellemste datter

  SvarSlet

Tak fordi du har lyst til at kommentere mit indlæg, det er rart at læse dem.