fredag den 28. juni 2013

Hvordan mon kanten skal være ????

Nu har jeg fået samlet alle Harmoni blokkene:
Hvordan mon kanten skal være???????
eller

Hvad synes I ???????????????????????????

6 kommentarer:

 1. Skal du også have en bred kant på? Jeg har i alt 20 cm kant på min (4 smal og 16 bred) og det giver sådan en god putte-under størrelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg tænker 4 cm sort smal og ca. 10 cm "stribet med de forskellige stoffer, hvis det er det jeg ender med, så det nærmer sig da de 20. Jeg er som regl ikke til alt for brede kanter.

   Slet
 2. Jeg kan godt lide den lyse kant. Alt for ofte tyr vi til den sorte farve, som det sikre, men efter min mening er der for meget sort i denne verden. Men når det er sagt, så kan sort også være elegant, når bare der ikke er for meget. Men det er bare min mening. Det er et rigtig flot tæppe.

  SvarSlet
 3. Selve tæppet er rigtig flot - dejlige farver. Den lille sorte kant er god især når du vil bruge alle farverne igen til kanten rundt.
  Det bliver spændende at se det færdig. man får helt lyst til at lave det selv.

  SvarSlet
 4. Jeg synes du skal vælge den mørkestes kant. Tæppet er rigtig flot. Jag er vild med at man bruger flere forskellige "metoder" i samme tæppe.

  SvarSlet
 5. Jeg er bestemt mest til den lilla/lyse kant. Jeg tror den stribede kant nemmest bliver integreret med resten af tæppet med den kant, hvor imod den bliver "afstødt" med den sorte. Måske skal du så have en helt mørk lukkekant. Glæder mig til at se,hvad du bestemmer dig for!

  SvarSlet

Tak fordi du har lyst til at kommentere mit indlæg, det er rart at læse dem.