lørdag den 31. december 2016

Tilbageblik og nye planer

Snart rinder 2016 ud, og der kommer ikke flere færdige projekter herfra inden årsskiftet.
Også i år var der hjemmelavede gaver under træet, et par stykker af dem fik jeg taget billede af:
Dinner for two til min mor, hvor Esther har stået for broderierne, og jeg har monteret:
Pude til Esther, mest for at camouflere en ellers ret "flad" gave, den er brugt meget siden, og skal vist med på efterskolen efter nytår.Selvom der ikke har været så meget aktivitet her på bloggen har det, når jeg kigger tilbage været et ret aktivt sy år. Plakaten med færdige projekter ser nu sådan ud:
49 linier med færdige projekter bl.a. 2 babytæpper, 5 tæpper, 16 giraffer, 12 par grydelapper....10 linier er skrevet med Rødt, hvilket er koden for at stort set alt til projektet er ny indkøbt. Jeg er meget tilfreds og kan se på kurvene i Lapperiet at jeg har fået brugt af lageret.
I morgen skriver vi 2017, og det bliver et ganske særligt sy år, håber jeg. Jeg har nemlig meldt mig til 
365 Challenge, hvilket betyder at jeg hver dag får en mail med mønster på dagens blok. Jeg forventer ikke at få syet en blok hver dag, men vil forsøge at følge så godt med som muligt. Hvem ved, måske giver det også lidt mere aktivitet her på bloggen. Ud over dette store nye projekt gælder de samme regler som i dette år, der skal bruges fra lageret, og sidste lille håb er, at 2017 bliver det år hvor jeg kommer igang med at sy Skjortetæpper.

Jeg glæder mig til at mødes med jer alle til hyggeligt samvær og syning i 2017.
GODT NYTÅR 

2 kommentarer:

 1. Sikken fantastisk liste du har fået oparbejdet i løbet af året, godt det ikke er en konkurrence, for min liste landede kun på 21 færdige projekter.
  Skønne gaver du har syet til familien, jeg er helt sikker på de bragte glæde.
  Det er noget af et års projekt du har kastet dig ud i, håber det kommer til at forløbe rigtig godt og at du i hvert fald på månedsbasis kan følge med...
  Glæder mig til at se de første blokke i projektet når du syntes de er klar til visning.

  SvarSlet
 2. DTU har godt nok været flittig. Dejligt når det kan ses på bunkerne af stof. Håber du vil holde os lidt orienteret omkring dit projekt. Det kunne være sjovt at følge. Vi ses jo snart i Veng.

  SvarSlet

Tak fordi du har lyst til at kommentere mit indlæg, det er rart at læse dem.