søndag den 6. maj 2018

En færdig UFO

På opfordring eller udfordring af  Tine har jeg jo en UFO liste til i år. Der var plads til 12 projekter, et hver måned, på listen, men jeg har skrevet 15 på.
Det betyder at jeg gerne skal nå et ekstra indimellem. Aprils UFO var for mig 2 af de tærtefutter jeg syede i januar, så jeg fandt en af de ekstra frem i April.
Den var både for lille og for grim eller speciel til at blive et mødrehjælpstæppe. Da blokkene blev til på et sjovt og hyggeligt "Tør du? " kursus, og senere monteret på en Quilt as you go workshop, var der alligevel noget ved projektet som gjorde at jeg ikke bare kunne kassere det.
I stedet besluttede jeg at sy en "Kanto klud", vores hund Kanto er meget glad for Påske fåret så jeg tænker at han nok vil sætte pris på en hverdags klud.
Og bagsiden
Hvad gør du ved sådanne projekter, hvor du har lært noget, haft det hyggeligt eller har andre gode minder, men som måske ikke lige faldt så heldigt ud at du har lyst til at give det hæderspladsen ??


2 kommentarer:

  1. Du er simpelthen så god til at få dine ufo'er færdige. Så hvis du skulle komme til at mangle nogle har jeg 23 stk på mine to lister...

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Tine, men jeg tror bestemt jeg klarer mig, til gengæld går det ikke nær så godt med min NESTY liste, så måske er der flere UFO'er i støbeskeen ....

      Slet

Tak fordi du har lyst til at kommentere mit indlæg, det er rart at læse dem.