fredag den 22. april 2016

På amerikansk

Først i marts måned holdte Vitus Bering Quilters et kursus i " Håndsyning på amerikansk" med Anne som underviser.
Det er mange år siden jeg fik lidt forklaret om det at sy på amerikansk, men dengang tror jeg ikke 10 øren faldt for mig.
Det gjorde den heldigvis denne lørdag i marts, hvor vi fik grundig instruktion både i det at lave skabeloner, samt selve syteknikken, både firkanter, mange spidser der mødes, buer og indfaldne hjørner. Det virkede nemt og lige til......og det bliver så pænt.
Jeg havde tænkt at det ville være godt med et lille "på amerikansk projekt", hvis jeg blev bidt af det, så jeg begyndte på nogle nye kaffebrikker til sofabordet.
Nu er det lille projekt færdig, det blev til 10 brikker og en lidt større serviet til kagemanden eller tekanden.
På kurset købte jeg skabelonsæt G fra Marti Michell, og dette er bare et lille udsnit af de muligheder som Esther ret hurtigt havde tegnet op. Efter følgende var hun hurtig til at lære at skær stof og tegne linier, så jeg skal bare sy sammen.
Der er også blevet flere grydelapper færdige, de der er foræret væk som værtinde gaver blev vel modtaget.
Nu er vinderne i Helene Juuls konkurrence med rød/hvide miniquilts jo offentliggjort, så her under kan i se mit bud i den traditionelle kategori

God weekend3 kommentarer:

 1. De små kaffebrikker er bare så fine, du skulle næsten vise detaljer på dem, så alle kan se de flotte stoffer og små dele de er lavet af :-)
  Dejligt med grydelapper på lager, så er det nemt at tage i byen...
  Din flotte mini quilt er fuld af spændende detaljer. Måske skulle jeg prøve at lave en medaljon i den størrelse inden jeg evt kaster mig over en i fuld størrelse?

  SvarSlet
 2. Det er nogle fine kaffebrikker, du har fået syet. Dejligt at tiøren faldt for dig denne gang ;-D

  SvarSlet
 3. Skønne kaffebrikker. Flot som Esther nu kan skære stoffer, som du kan sy. Din mini-quilt er bare så smuk, rigtig flot arbejde.

  SvarSlet

Tak fordi du har lyst til at kommentere mit indlæg, det er rart at læse dem.