torsdag den 31. december 2015

Julens gaver

Inden året rinder ud, er det vist på tide at få vist dette års hjemmelavede julegaver.
Min fik nye bakkeservietter til 2 Trip Trap bakker

Min niece havde ønsket sig en toilettaske ala Sew togheter bag, så det fik hunJeg fik også selv en hjemmelavet gave, fra min mor. I sommers var hun på højskole og prøvede for første gang at male med akvarel. Jeg har fået det af hendes billeder jeg syntes bedst om:
Dagen i dag er jo oplagt til tilbage blik på året der er gået. Jeg kan se tilbage på et år hvor glæden ved  det at sy igen er tilbage, og jeg er fint tilfreds med det jeg har nået i løbet af året. Trods det er der mange projekter i gang og der ligger materialer til lige så mange på lageret, så jeg har besluttet at 2016 skal bruges til at få ryddet lidt ud i det. Jeg kan bedst med nytårs fortsætter som er overkommelige, derfor har jeg aftalt med mig selv at:Der skal afsluttes 2 enten igang værende projekter eller af dem der er købt ind til inden jeg starter på nye store ( tæppe) projekter. Det skulle jo gerne resultere i en halvering af i gangværende ting i løbet af 2016.
Hvad med jer, har i nytårsforsætter på sy-fronten ?

I ønskes alle et rigtig GODT NYTÅR, jeg glæder mig til vi ses rundt omkring i det ganske land i 2016. 4 kommentarer:

 1. Flotte gaver, du har syet og en dejlig gave, du har fået af din mor. Jo .. jeg skal sandelig også have gjort noget færdigt i 2016 - der er nok at vælge imellem. Men jeg skal først have syet en gave til datterens 40 års fødselsdag den 17. april samt et slumretæppe til deres søn - vort ældste barnebarn, der skal konfirmeres den 22. april. Så jeg må snart i gang,det bliver hyggeligt.

  SvarSlet
 2. Flotte gaver til familie og venner, håber de blev begejstret for dem, de er i hvert fald meget fine.
  Det er en god regel du har indført med projekter. Jeg fandt en UFO leg på Instagram, hvor man laver en liste med 12 projekter. Der bliver så trukket et tal mellem 1-12 hver måned og det er så det pågældende projekt man skal arbejde på. På den måde er der andre der bestemmer hvad jeg skal sy på, så håber jeg ikke at blive stoppet af min ubeslutsomhed :-)
  Glæder mig til at se de mange spændende projekter du forventer at gøre færdige i 2016...

  SvarSlet
 3. Flotte gaver. Din mor er da blevet god til at male. Jeg har ikke rigtig noget nytårsforsæt. Jeg syr nærmest ikke for tiden.

  SvarSlet
 4. Det var da nogle dejlige gaver du har lavet. Godt sy glæden kom tilbage

  SvarSlet

Tak fordi du har lyst til at kommentere mit indlæg, det er rart at læse dem.