lørdag den 24. oktober 2015

Dejligt med hjælp

Efter jeg havde fået syet min første Sew togheter bag, mødtes jeg med Lone (nonblogger) så hun også kunne komme i gang med at sy sin første.
Jeg havde været optimistisk og skåret stof til 2 mere.
Den ene blev næsten færdig sidste lørdag, og nummer 2 er blevet færdig i dag.
Denne er til at tage med, når jeg skal ud og "Sew togheter"
Den næste er ny toilet taske til mig selv. Stofferne her er fra en pakke, dengang jeg abonnerede på Modapakke hos Helene. Den har fået plast indvendig i den midterste lomme.

I dag, da mange andre nok kørte til Fredericia, valgte jeg at køre op til Helene. Jeg var gået noget i stå med min Medaljon, kunne ikke beslutte om den var færdig, eller hvad?
Skal der bare en lukkekant på og hvor bred skal den være.
Helene spurgte: Hvor stor skal quilten være ? Og hvad skal den bruges til?.....Tja ....det vides ikke helt, så for at den bliver mest brugbar skal den nok være størrer. Helene havde gode ideer til endnu et par runder, og mindede mig om hvad vi lærte på kurset, nemlig at gentagelse er rigtig godt i en Medaljon.
Da runderne er ved at vær store, er jeg ret sikker på at det vil komme til at knibe med nogle af stofferne, og det blev derfor til lidt indkøb, heldigvis var 2 af dem fra udsalgshylden.
Så nu skal jeg sådan set bare igang.....
Men men men, der var i den grad guf for øjnene på hylderne hos Helene.
Da Vitus Bering Quilters holdt udstilling først i oktober, fik jeg købt et taske mønster hos Gittea
Jeg har indtil i dag ikke kunnet bestemme mig for hvilket stof jeg skulle prøve at sy den i, men idag var der pludselig ikke længere noget at være i tvivl om, så der skulle også lige noget stof med hjem til  det. Håber faktisk på at komme igang allerede i morgen.

5 kommentarer:

 1. Flot Gitte, alt det du har fået syet. Dejligt, du havde en god tur op til Helene, hvor du fik råd og vejledning. Det hjælper tit med at drøfte tingene med en anden. - Som du kan se på min blog, valgte jeg så i går at køre til Fredericia. Der var en MILLION mennesker og BILER. Men jeg hyggede mig, og der var flere, der kørte derned sammen med mig. Jeg vil helst gå alene, da jeg styrter rundt - og det gjorde jeg fra k.l 10 - 16. Nu har jeg en masse at gå i gang med.

  SvarSlet
 2. Flotte ting du har gang i :0) jeg var i Fredericia fredag, da vi skulle have børnebørn fra fredag aften til søndag eftermiddag og der var godt nok mange til messe fredag også, men jeg fik da brugt lidt penge. Jeg er spændt på at se næste omgang i din medaljon Quilt

  SvarSlet
 3. Spændende ting du har gang i. Spændt på at se videre udviklingen på din medaljon Quilt.

  SvarSlet
 4. Dejligt med lidt ny inspiration til din medaljonquilt, så du forhåbentlig kan få stor glæde af den når den er færdig. Er du så begyndt på den spændende taske fra Gittea? Den glæder jeg mig også til at se!

  SvarSlet
 5. Jag tycker att den här "sew togheterbagen" ser så praktisk ut.
  Men det ser inte helt enkelt ut att sy en, i mina ögon.
  Kul, att Du visar och ger mig inspiration!

  Dollandesign

  SvarSlet

Tak fordi du har lyst til at kommentere mit indlæg, det er rart at læse dem.