torsdag den 23. juli 2015

Så kom der lidt ro på

En ting var at få hjørnerne med clamshells syet på, næste udfordring blev så at få skåret til så næste runde kunne komme på.
Nu blev det ret tydeligt hvor skæve de hjørner er, men jeg har heldigvis en gang været på et super sykursus, hvor underviserne fik mig til at forstå, at man ikke bliver bedre til at sy ved hele tiden at pille op, men derimod ved at sy mere og mere. Derfor har jeg valgt at leve med skævhederne, og nu til morgen kom lige ideen til hvordan hjørnerne skal være i den næste medaljon quilt.
Der må blive en næste, for jeg har altid været vild med den slags quilts, og kurset hos Helene har absolut givet mod på at sy flere.
Nu ser den så sådan ud:

Selve blokken til den næste, og vistnok sidste runde er besluttet. Nu skal jeg bare have regnet størrelsen ud og besluttet hvilke stoffer der skal bruges.


7 kommentarer:

 1. Hold da helt op hvor er den flot! Det er blevet super med den brede kant omkring og den lille firkant med mønster i hjørnerne. Den glæder jeg mig til at se live :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er du dygtig kære Gitte. Den bliver rigtig smuk.

  SvarSlet
 3. Det ser da bare godt ud.

  SvarSlet
 4. Det bliver rigtig flot, kanten gør rigtig meget!

  SvarSlet
 5. Som vi talte om på kurset, så var din midte FLOT men trængte også til lidt "ro" ... og det er der kommet. Superflot med det turkise stof omkring og fine hjørner, der fører detaljerne fra midten med ud. Glæder mig til at se, hvad du mere finder på ... og så må vi finde en dag at mødes. Knus

  SvarSlet

Tak fordi du har lyst til at kommentere mit indlæg, det er rart at læse dem.