onsdag den 7. januar 2015

Jeg skal heldigvis ikke vente...

Inden jeg tilbage i november kørte til Julecafe hos Quilt my design havde jeg besluttet at tilmelde mig BOM 2015, hvis det var motiver der faldt i min smag. Det viste sig at temaet er Skovhytter, altså noget med mange træer og grønne farver hvilket lige er mig...og Sunbonnet Sue, et motiv der absolut ikke lige er mig. Jeg valgte at melde mig på, og tænkte at hende Sue jo kan udelades hvor det bliver nødvendigt.
I vente tiden til den første pakke fik jeg lavet en god aftale med mig selv om at det er Ok, og nok nærmest bedst at sy BOM 2015, når pakkerne kommer og så lade f.eks. BOM 2011 trække lidt mere ud ;o) kender i sådanne aftaler med sig selv ???
I går kom 1 pakke så, og hvor var det dejligt at jeg ikke skal vente, men kunne kaste mig over den med det samme.
I aftes inden jeg gik i seng, var jeg nået hertil
Klar til at sy idag........der er 64 stykker der skal applikeres, og nogle dage til at brodere inden næste pakke, hvor mange stykker skal der syes på om dagen, hvis jeg skal følge med ????  Regner/ tænker i også sådan indimellem ??

3 kommentarer:

  1. Det kender jeg kun alt for godt. Jeg er stadig igang med Green tea and sweet beans, Indico tæppet og Wagon Whele. Og så er jeg startet på et nyt tæppe i en privat sy gruppe. Men da Helene Juul viste optakten til hendes nye bom var jeg solgt. Så nu har jeg to tæpper, hvor der skal sys x-antal blokke fra gang til gang. Dejligt med noget inspiration så vi ikke keder os.

    SvarSlet
  2. Idet kender vi vist allesammen, Gitte. Det bliver spændende at følge tæppet.

    SvarSlet
  3. Det kan du tro jeg gør, ellers ville jeg ikke få syet så meget. Jeg har også meldt mig på hendes bom i år, men jeg er ikke begyndt endnu. Der er lige nogle gamle projekter, som lige skal være færdig først

    SvarSlet

Tak fordi du har lyst til at kommentere mit indlæg, det er rart at læse dem.