søndag den 13. april 2014

Nu ved jeg, at jeg har en Rally-bil

I går var jeg nemlig på en helt fantastisk tur sammen med Tine i anledningen af Quiltrally-syd.

Jeg var hos Tine kl. 7.30, hvor jeg skiftede til passagersædet. Tine kan ikke sy i bilen, og havde derfor tilbudt at være chauffør, så jeg kunne sy. Vi havde besluttet at turen skulle gå til Fyn, så vi kunne se nogle af de butikker vi ikke kendte i forvejen.
1. Stop:   Bankegården 
En fin lille butik med dejlige stoffer. Der blev demonstreret et par linealer til at skære retvinklede trekanter på en lidt nemmere måde.
Jeg havde jo lavet en lille indkøbsliste hjemmefra og havde nogle stoffer med til et kommende projekt, som jeg gerne ville have noget mere til.

Det startede godt, jeg fik købt 2 stykker stof til projektet, mønstret fik jeg i dagens anledning. 

2. Stop:    Stofgåsen
Her var der besøg af Symaskine-bussen fra Kyndbøl Symaskiner i et dejligt stort kursuslokale. Han havde den nye store Bernina med....drømme, drømme, drømme. Jeg satte mig og så lidt nærmere på den og prøvede en lille bitte smule. Sikke meget dejlig plads den har til når man skal quilte...jeg må vist til at spare sammen ;o)
I butikken fandt jeg endnu et stykke stof til mit projekt, et sæt prøve stoffer som jeg ikke lige kunne stå for, et mønster på en flaske-køler og så delte Tine og jeg en pose af de store gode klemmer.
Det sammenrullede mønster er i anledning af dagen.


3. Stop:   Pelunika
En lille hyggelig butik i kælderen af privaten.

 
Her var der lavet et mønster til en blok, syet som stamp, og hun havde flere blokke der var syet liggene, som man kunne lege med og se mulighederne for det enkle mønster.
Jeg købte et mønster på en nålepude med hul til lidt tilbehør, tænker at den er god til at have med i bilen, hvor tingene nogen gange er lidt svære at holde styr på.

Frokostpausen holdt vi i bilen, med en skøn udsigt over vandet, og tæt ved et ishus, hvor vi købte desserten. Vi havde nu været i de butikker vi havde aftalt at ville besøge, men vi havde fået smag for det og bestemte os derfor for at fortsætte....

4. Stop:    Butik Kiweb
Hvor var det godt at vi besluttede at fortsætte, det var en fantastisk butik, hvor rigtig meget af stoffet lige faldt i vores smag. I Privaten var der dækket op på 2 borde, og lavet "udstilling" med diverse småting hvor der nu var plads til det. I kravlegården var der lykkeposer og poser med stofrester til 25,- kr.

 Her blev det som billedet viser til en hel del stof. Det grønne og gyldne fortsat til projektet. Det sort/hvide til et andet projekt og det med alle prikkerne til noget helt 3. Det nederste er til et forklæde, måske til en gave... og mønstret vandt jeg på 1 af de 8 lodder jeg fik i forbindelse med mit .....eller mine indkøb. Indrømmet jeg betalte af 2 omgange, med en te-pause i mellem.
Høje af begejstring var det ikke tid til at finde det jyske, men derimod til at se flere butikker.

5. Stop:   Patchwork-Gaarden
 En stor butik med masser af forskellige stoffer. Der var mange motiv stoffer både med blomster, dyr og blandet til børn.
Jeg købte en enkelt FQ til projektet, mønstret var i anledning af dagen.

6. Stop  Butik Kastanja
 
Her havde vi begge været før, det er en dejlig stor butik med meget forskelligt stof og et dejligt lokale til kursus og kaffepause. Vi fik lov at indtage den medbragte mad, som nu måtte betegnes som dagens aftensmåltid. 
 
Der var desværre ikke noget stof til mit projekt, men et andet fint stof som jeg ikke kunne stå for, så jeg købte en FQ af det. Mon så ikke der bliver et lille projekt til det også.

7. Stop:    Bøgelund Patchwork

 
Det var også en allerede kendt butik, hvor der dog var blevet lavet lidt om, så den virkede størrere og mere luftig. Her er masse vis af stof og tilbehør, men desværre ikke længere bordfilt til grydelapper, som jeg plejer at bruge :o(((  Det kan ikke fås mere, så jeg må skifte til noget andet. ( Termolam, jeg ved det godt, men var bare så glad for det andet.)

 
Her fandt jeg Easy Threadning nåle, som stod på min liste. Stoffet lå på udsalgsbordet, jeg faldt for mønstret og har en pige der er vild med rød.....det er godkendt men ikke planlagt brugt endnu. De 3 små fine klokker kunne jeg ikke lige stå for.

Nu var klokken efterhånden blevet mange, og jeg havde bud med fra Bente (non-blogger), så vi ilede videre...

8 Stop:  Patchwork Værkstedet
 
Vi nåede det, selvom det var blevet mørkt. Hvor ville det have været pinligt, hvis vi havde været på farten hele dagen og så ikke lige havde nået det vi havde lovet Bente. Butikken kendte vi begge, mens der blev skåret det af,  vi vidste vi skulle have, kiggede vi rundt i butikken.

 
Jeg fandt et enkelt stykke grå, som skal i det samme som det sort/hvide fra Butik Kiweb. 

Trætte og lettere fjantede vendte vi næserne mod Horsens. Klokken 21.45 holdt vi igen hos Tine, trip tælleren stod på 372 km. Tine fik alle sine dejlige indkøb ( dem må du se på hendes blog) og jeg måtte selv overtage rattet det sidste lille stykke.

Vel hjemme igen ville manden min gerne se indkøbene, så sofabordet så sådan ud da jeg gik i seng:
 
Ja og da jeg stod op i morges......et rigtig herligt syn.

Tusind tak til Tine og alle butikkerne for en helt igennem fantastisk dag. Det er absolut ikke sidste gang jeg bruger en dag på Rally-løb.
10 kommentarer:

 1. Hvor har det været en skøn dag for dig og Tine, og fine indkøb, du har gjort. Vil nu kikke på Tines side. Måske skal jeg også sætte mine indkøb på min blog.

  SvarSlet
 2. Fantastisk måde at starte lang ferie på!

  SvarSlet
 3. et var bare en helt igennem fantastisk tur vi havde, jeg er glad for jeg måtte komme med i rally bilen, så jeg ikke skulle tage turen alene på MC'en!

  SvarSlet
 4. Sikke lækre ting du har købt:-) og det ser ud til at det har været en hyggetur.

  SvarSlet
 5. Skøn tur I havde. Næste år MÅ!!! jeg altså planlægge lidt bedre! så jeg også kan komme på rally:-)

  SvarSlet
 6. Det lyder som en skøn dag i har haft og sikke en masse butikker i har nået at komme forbi, fine ting du har fået indkøbt.
  Hanne

  SvarSlet
 7. Wow, de var en lang dag, men I nåede da også vidt omkring. Dejligt med sådan en tur ud i det blå og lækkert sådan at kunne shoppe igennem. Easy Threadning nålene havde du nu ikke behøvet at køre så langt for ;-)

  SvarSlet
 8. Det var da en god dag, I havde. Det vil jeg også gerne prøve en gang.

  SvarSlet
 9. Super, at du præsenterer butikkerne.
  Til grydelapper kan du bruge et gammelt håndklæde - det isolerer fantastisk.

  SvarSlet
 10. Sikke en fantastisk tur, I har været på. Og dejlige indkøb, du fik gjort. Det er en god ide, at du har taget billede af butikkerne.

  SvarSlet

Tak fordi du har lyst til at kommentere mit indlæg, det er rart at læse dem.