torsdag den 26. december 2013

Hjemmelavede gaver

For et par uger siden sagde min ældste pige, med et smil på læben,:" Mor ka´ man egentlig få noget der ikke er fra dit Lapperi ?"
Svaret lød:" Ja det kan man godt, men du kan ikke slippe for en Lapperi-gave"

Hun fik en tærtefutte i jordbærstof, da hun laver fantastiske jordbærtærter til os om sommeren, og hun blev glad for den.

Min søster og jeg er ikke på gave, men en værtindegave kan man jo altid give, så det fik hun d. 23. december, hvor vores børn byttede gaver. Hun havde i sommers ønsket sig dækkeservietter af en pakke moda-abonement fra Helene, som var alt for lyserød for mig, men lige min søster:
Sammen med lyse stoffer og hør til kant blev der til 6 stk. som hun blev rigtig glad for. Bagsiderne er forskellige af det lyserøde blomstrede stof, som aldrig kom til at ligge i mine kasser. Der var kun reste stumper til restekassen tilbage.

Den sidste gave var til min mor, hun får altid kun "Lapperigave". I år blev det til et Æblemosthus, med en 3l. karton æblemost inden i.
Katten ligner meget min mors, han hedder Flapjack. På siden er hendes syværelse.
Min mor er også i litteraturgruppe, så bøger på hylder passede meget godt.
Æblemost og cider er jo lidt af det samme, så jeg tænkte det gik.Min mor blev som altid også rigtig glad for sin gave. Jeg har i år flere gange hørt hjemmelavede gaver omtalt som noget dårligt, hvilket jeg ikke rigtig forstår. Der er så meget glæde i at give hjemmelavede gaver, og jeg oplever også at modtagerne bliver rigtig glade, så jeg har besluttet at fortsætte med at lave gaver.
Jeg fik også noget hjemmelavet af min søde svigersøn......men det må i se en anden dag.
 
Tilbage er nu kun at ønske alle jer der læser med her på bloggen en rigtig Glædelig jul.

6 kommentarer:

 1. Så flotte gaver:) Det er de aller beste gaver å få syns jeg sjøl også og det huset var kjempefint , ja spisebrikkene og:)

  SvarSlet
 2. Sikke dejlige gaver du har syet. Jeg elsker også at modtage hjemmegjorte gaver, men skal selv stramme op og blive bedre til at starte i god tid med gaver ;.).

  SvarSlet
 3. Dejlige hjemmegjorte julegaver, det er dejligt at få sådan nogle.
  Et skønt hus du har fået syet til din mor med de ting hun interesserer sig for dine dækkeservietter er også fine.
  Fortsat god jul
  Hanne

  SvarSlet
 4. Det må være dejligt at kunne give hjemmelavede gaver. Jeg har endnu ikke prøvet det. Super flotte dækkeservietter og et sjovt hus.

  SvarSlet
 5. De er bare rigtig fine alle sammen! Dejligt at kunne sy noget andre bliver glade for!

  SvarSlet

Tak fordi du har lyst til at kommentere mit indlæg, det er rart at læse dem.