lørdag den 11. maj 2013

Simpel glæde

Det er det jeg kalder det når jeg som i morges, hvor jeg syede lukkekanter på  6 dækkeservietter, oplever at blive glad over, jeg for nogle år siden lærte at sy lukkekanten skrå sammen der hvor enderne mødes når man har været hele vejen rundt. Det bliver bare så meget pænere, og jeg glædes stadig hver gang det sker ;o)

En anden oplevelse af simpel glæde havde jeg igå, hvor jeg var i Aulby sammen med mine 2 piger. Esther faldt for noget broderi, som hun lige kunne se ville passe til en gave til "Bedstemor", hun tænkte lige lidt og besluttede sig så for gerne at ville lave det store arbejde for at glæde en anden. Det færdige projekt skal vi være fælles om, men først skal hun i gang.
Vi havde da heller ikke været hjemme ret længe før hun var i gang med sit nye sy projekt, det er da dejligt :o)

I Aulby købte vi ud over Esthers projekt, som I ikke får at se lige nu, tænk hvis rette vedkommende kigger forbi !!
men min indkøb må i gerne se:
Lidt til min "Harmoni", et par taske håndtag og så kunne jeg ikke stå for stoffet med "Jordbær Marie" som var ret populær her da pigerne var mindre.

Kender du til samme oplevelse af "simpel glæde" ??

4 kommentarer:

 1. I bund og grund er det vel derfor vi syr ... simpel glæde? Lækre indkøb!

  SvarSlet
 2. Ja, jeg kender det godt. De papirer, som vi fik af Pia, med brugsvejledningen på, hvordan man syer lukkekanten på og afslutter den, det er nok de mest brugte sider i mine arkiver.
  Dejligt med 2 kreative piger. Spændende at se, hvad I har fundet på.

  SvarSlet
 3. Du kan tro, jeg kender "simpel glæde" f.eks. at sætte sig i lænestolen eller ved symaskinen og bare sy alle de ting, man drømmer om.

  SvarSlet
 4. Hej igen, Gitte.
  Har du fået ny mailadresse - så vil jeg gerne have den. Skrev forleden en mail til dig, den har jeg lige fået tilbage. Knus Kirsten.

  SvarSlet

Tak fordi du har lyst til at kommentere mit indlæg, det er rart at læse dem.