tirsdag den 9. oktober 2012

Mit bud på første udfordring i DU 12

Jeg brugte noget tid i tænkeboksen, men da først ideen var der gik det jo hurtigt frem ad. Jeg har forsøgt at lægge en lidt fremad rettet plan, om den kommer til at holde tja.... men det er min erfaring fra DU 10 at hvis der skal være sammenhæng i tæppet, må jeg hellere have den tanke i hovedet til hver enkelt udfordring.
Hvis du er interesseret i at læse mere om hvad Design udfordrings kurset går ud på så kig på Helene Juul Design.


9 kommentarer:

 1. Det ser spændende ud med "vejen af trekanter", hvor fører den mon hen i det færdige projekt? Det glæder jeg mig til at følge med i!

  SvarSlet
 2. Det ser spændende ud,hvad mon det ender ud med.

  SvarSlet
 3. Ret så kreativt. Jeg beundrer jer der kan drysse noget ud af ærmet uden at have et mønster at gå efter. Det er jeg meget dårlig til.

  SvarSlet
 4. Rigtig kreativt. Super idé med de flyvende trekanter. Glæder mig til at se mere.

  SvarSlet
 5. Har først lige opdaget dine DU blokke nu Gitte, men har også været "nedlagt" af nogle grimme mave-baktusser de sidste par dage. FLOT bud på første omgang. Har tilladt mig at hugge dem her fra bloggen til mit flickr-album så de kan komme i godt selskab med de andres. Det ville være skønt hvis du vil sende mig billederne af de næste pakker, så jeg ikke skal ud og finde dem "rundt omkring". Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Fint at du har lagt billederne ind i det fine selskab. Jeg havde tænkt på at sende dem, men fik dette ikke lige gjort, jeg skal nok prøve at huske det næste gang.

   Slet
 6. Det ser rigtig spændende ud. Gad vide hvad du har i tankerne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaa...Kari, du ved jo nok at vi ikke må lave for store planer, men det er ingen hemmelighed at der er gjort tanker for at prøve at sikre en bedre helhed end sidste gang :o)

   Slet

Tak fordi du har lyst til at kommentere mit indlæg, det er rart at læse dem.