torsdag den 14. juni 2012

Mon det kan bruges ??

I så fald bliver det vist kun til håndsyning, til den ligner sig selv igen.
Ja i har regnet rigtigt det er Pan der har været igang. Han er begyndt at være alenehjemme om dagen til pigrne kommer fra skole.......det er ikke det nemmeste i verden, og giver nogt ekstra oprydning og tørring + vask og rens af gulve :o((

6 kommentarer:

 1. Den ligner meget en rulle sytråd jeg kunne fremvise for 2 år siden og næsten i samme farve også ;0) det kræver lidt ekstra arbejde at have sådan en lille fyr.

  SvarSlet
 2. Ja det er en af de utallige "glæder" man kan have, når man har dyr. Jeg skal også passe på, når jeg passer datterens kat. Jeg håber den stadig kan bruges til noget.

  SvarSlet
 3. Godt de både er sjove, pg søde, de kære dyr.

  SvarSlet
 4. Fantastisk legetøj, måske skulle du blive færdig med indretningen af syværelset og lukke døren derind? En anden mulighed er at gemme lidt legetøj så han nemt kan finde det, så føler han alligevel han har "fanget" noget... Du må simpelthen sy "en rulle tråd" til ham, så han har sin helt egen at lege med, uden at spolere sin mors ;-)

  SvarSlet
 5. Vores Cavalier lavede da hun var hvalp noget meget tilsvarende. Desværre var det ikke "bare" en rulle sytråd, men en rulle Garnstudio glitter-tråd, som havde kostet mig en tur til Helsingborg at få fat i i den rigtige farve. Jeg kunne redde den ved at fjerne alt det ødelagte og hedigvis havde jeg nok tilbage...

  SvarSlet
 6. Nåh, lille vuffe har rigtig hygget sig.

  SvarSlet

Tak fordi du har lyst til at kommentere mit indlæg, det er rart at læse dem.