lørdag den 31. december 2011

Årets sidste

..dag er godt igang, men mange forskellige forventninger til aftnen og for nogle nok også tanker om det nye år som kommer.
Jeg har fået lavet en lille ting færdig som kom til at ligge så længe at jeg tilsidst tydeligt kunne se støvet på stoffet, som var skåret og lagt op, og nu altså også syet.

Bogen passer til min taske, da den er syet af reste fra samme BOM. Behovet for en huskebog opstod da jeg sidste nytår bestemte ikke at bruge papir kalender, men udelukkende nøjes med den eletroniske som jeg kan samkører med telefonen. Tiden går jo stærkt og jeg har nu også en app på telefonen med en lille huske blok på "start siden". jeg har tidligere været storforbruger af små gule sedler :o)

Jeg har et enkelt nytårs fortsæt ( jeg siger dem aldrig højt), og så et ønske om at nå at sy lidt mere end jeg har gjort i år.

Godt nytår til jer alle

Ønskes af Gitte

2 kommentarer:

  1. Dejligt bogomslag du har lavet.
    Godt Nytår

    SvarSlet
  2. Hvor er det et yndigt omslag, du har syet. Sjovt nok har jeg også bestemt, at jeg snart vil igang med et omslag til min lille kalender fra 2012 - den med de søde akvareller af Inga Linde Jensen, som jo bor her på egnen.
    Rigtig godt nytår til dig Gitte fra Kirsten.

    SvarSlet

Tak fordi du har lyst til at kommentere mit indlæg, det er rart at læse dem.